Preskoči na sadržaj

O nama

 INC
/ ɪŋk /

Često čujemo „Zašto baš ime INC?“ „Što vam to znači?“ „Kako se uopće izgovara? (“Prodajete li tinte za printere?“*)

Stiglo je vrijeme da odgovorimo! Priznajemo, odluka nije bila jednostavna – ime su morale odabrati tri osobe s različitim stilovima, željama i idejama. Dugo smo razmišljali, predlagali, ulagali veta i smijali se na neke od prijedloga, a onda smo si postavili 4 jednostavna pitanja:

  1. Zašto smo ovdje? Zbog naših korisnika – mališana, roditelja i terapeuta.
  2. Što želimo postići? Spojiti naše ideje sa strukom i stvoriti najbolja moguća multisenzorna okruženja.
  3. Mora li ime odražavati cilj? Bilo bi poželjno.
  4. Jednostavnost? Uvijek!

I tako je nastao INC – Industry and Customers, Industrija i Korisnici. Sve pod jednim krovom, sve pod istim imenom i najbitnije – mjesto gdje ste uvijek dobrodošli! 

(*ne prodajemo tinte za printere :D)

Što radimo najbolje?

Specijalizirali smo se za dizajniranje, opremanje i instalaciju multisenzornih prostora po principu „ključ u ruke“. 

Znamo koliko zahtjevan proces realizacije multisenzornog prostora može biti. Mi smo tu da ga pojednostavimo i ostvarimo projekt prema željama i potrebama mališana i terapeuta.

Što drugi kažu?

“Pouzdan i odgovoran tim, spreman i otvoren za suradnju. Ističu se bogatim iskustvom i znanjem.”
- Anita Rudić, Edukacijska rehabilitatorica, Zadar

“INC je sinonim za profesionalno zadovoljstvo i suradnju. Iznimno mi je važno imati poslovne partnere koji promptno reagiraju na moje potrebe novim idejama i rješenjima. Fokusirani i ljubazni kakvi jesu, spremni su ponuditi najbolje od sebe svojim korisnicima i na tome sam im zaista zahvalna.”
- Ines Delzotto, Edukacijska rehabilitatorica, Dnevni centar za rehabilitaciju Veruda, Pula 

“Vaše razumijevanje naših potreba, kooperativnost, podrška, strpljenje i nadasve stručnost doprinijelo je realizaciji našeg Projekta i time ostavila neizbrisiv trag u našoj školi, kao i u životima naših učenika kojima je i namijenjen.”
- Alma Srna, Ravnateljica, OŠ Nad Lipom, Zagreb 

“Prilikom izvođenja samih radova prisutna je bila izrazito velika obzirnost, brzina i upoznavanje budućeg korisnika sa svim etapama rada. Na kraju je održana prezentacija i edukacija korištenja opreme, kao i informiranje korisnika o jamstvenim uvjetima.”
- Đana Baftiri, Ravnateljica, Srednja škola – Centar za odgoj i obrazovanje, Zagreb 

“Tijekom naše suradnje razvili smo  odličan partnerski i prijateljski odnos koji je uz njihovu predanost, odgovornost i kreativni pristup rezultirao suvremenim senzornim prostorima Centra za autizam u Osijeku.“
- Sanda Zlatarić, Centar za autizam, Osijek