Preskoči na sadržaj

Kontakt

          


Senzorika: info@inc.hr
Trgovina: webshop@inc.hr
Terapije: terapije@inc.hr
Telefon: +38551 587 296

Pošaljite nam poruku!

INC

/ ɪŋk /

Često čujemo „Zašto baš ime INC?“ „Što vam to znači?“ „Kako se uopće izgovara?“

Odluka nije bila jednostavna – ime su morale odabrati tri osobe s različitim stilovima, željama i idejama. Dugo smo razmišljali, predlagali, ulagali veta i smijali se na neke od prijedloga, a onda smo si postavili 4 jednostavna pitanja:

Zašto smo ovdje? Zbog naših korisnika – mališana, roditelja i terapeuta.

Što želimo postići? Spojiti naše ideje sa strukom i stvoriti najbolja moguća senzorna okruženja.

Mora li ime odražavati cilj? Bilo bi poželjno.

Jednostavnost? Uvijek!

I tako je nastao INC – Industry and Customers, Industrija i Korisnici. Sve pod jednim krovom, sve pod istim imenom i najbitnije – mjesto gdje ste uvijek dobrodošli! 

Što radimo najbolje? Specijalizirali smo se za dizajniranje, opremanje i instalaciju senzornih soba po principu „ključ u ruke“. 

Znamo koliko zahtjevan proces realizacije projekata koji uključuju opremanje senzornih prostora. Mi smo tu da ga pojednostavimo i ostvarimo projekt prema željama i potrebama korisnika i terapeuta.

U našim prostorima na Marinićima nalazi se kabinet senzorne integracije gdje se održavaju terapije koje vode edukacijske rehabilitatorice/senzorne terapeutkinje s dugogodišnjim iskustvom i ljubavi prema svom poslu i mališanima koji nas posjećuju.

I na kraju - otvorili smo online trgovinu didaktičkim i ostalim edukativnim igračkama koje i sami testiramo i koristimo u terapijama senzorne integracije. Trgovina je dostupna svima - i roditeljima i struci!

Što pričaju o nama?

“Za opremanje naše senzorne sobe obratili smo se INC RIJEKA s kojima već nekoliko godina surađujemo. Iznimno smo zadovoljni uslugom, komunikacijom te njihovom brzom i profesionalnom pristupu kod svih naših upita i zahtjeva.
Budući da smo na otoku isporuka opreme uvijek je bila u dogovorenom terminu.
Djelatnici su uvijek dostupni putem maila za sve nedoumice i prijedloge vezane za ideje i načine opremanja naših prostora u Udruzi.“

HU KAP U MORU KORČULA

“Pouzdan i odgovoran tim, spreman i otvoren za suradnju. Ističu se bogatim iskustvom i znanjem.”

Anita RudićEdukacijska rehabilitatorica, Zadar

“INC je sinonim za profesionalno zadovoljstvo i suradnju. Iznimno mi je važno imati poslovne partnere koji promptno reagiraju na moje potrebe novim idejama i rješenjima. Fokusirani i ljubazni kakvi jesu, spremni su ponuditi najbolje od sebe svojim korisnicima i na tome sam im zaista zahvalna.”

Ines DelzottoEdukacijska rehabilitatorica, Dnevni centar za rehabilitaciju Veruda, Pula

“Vaše razumijevanje naših potreba, kooperativnost, podrška, strpljenje i nadasve stručnost doprinijelo je realizaciji našeg Projekta i time ostavilo neizbrisiv trag u našoj školi, kao i u životima naših učenika kojima je i namijenjen.”

Alma SrnaRavnateljica, OŠ Nad Lipom, Zagreb

“Prilikom izvođenja samih radova prisutna je bila izrazito velika obzirnost, brzina i upoznavanje budućeg korisnika sa svim etapama rada. Na kraju je održana prezentacija i edukacija korištenja opreme, kao i informiranje korisnika o jamstvenim uvjetima.”

Đana BaftiriRavnateljica, Srednja škola – Centar za odgoj i obrazovanje, Zagreb

“Tijekom naše suradnje razvili smo  odličan partnerski i prijateljski odnos koji je uz njihovu predanost, odgovornost i kreativni pristup rezultirao suvremenim senzornim prostorima Centra za autizam u Osijeku.“

Sanda ZlatarićCentar za autizam Osijek
Kako do senzorne sobe?

Informacije i upitnik za opremanje senzornih soba

Reci mi!