Preskoči na sadržaj
MOLIMO ZA STRPLJENJE - U TIJEKU SU IZMJENE NA STRANICI! UPITE ZAPRIMAMO NA WEBSHOP@INC.HR

Narudžba i plaćanje

NARUDŽBA I PLAĆANJE

 

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija i popunjavanjem vrlo jednostavno elektronskog formulara na INC internetskoj trgovini. Kupac može naručiti i kupiti proizvod kao registrirani ili neregistrirani korisnik. Proizvod se smatra naručenim kada Kupac prođe cijeli postupak narudžbe. 

Kupac naručene proizvode može platiti na sljedeće načine:

  1. E-bankingom
  2. Općom uplatom (transakcijsko plaćanje)
  3. Pouzećem u gotovini bez dodatnih troškova za Kupca

Narudžba se smatra zaprimljenom u slučaju plaćanja e-bankingom i općom uplatom i pouzećem – u trenutku kada Prodavatelj elektroničkim putem zaprimi narudžbu.

Prodavatelj zadržava pravo onemogućiti kupcu plaćanje pouzećem ukoliko pretpostavi kako Kupac ne namjerava platiti robu prilikom dostave, u tom slučaju će istom Kupcu biti ponuđeno plaćanje općom uplatnicom (na transakcijski račun).

U trenutku kada je narudžba zaprimljena, Prodavatelj će elektronskim putem u obliku e-maila obavijestiti Kupca o tome da je narudžba zaprimljena odnosno da je proizvod uspješno naručen. Ukoliko Kupac ne dobije obavijest iz prethodnog stavka, sugerira se provjeriti:

  1. Je li poruka u Junk/Spam folderu
  2. Je li mailbox pun
  3. Nalaze li se artikli u košarici nakon prijave na stranicu www.inc.hr, a ukoliko artikli nisu vidljivi u košarici, potrebno je ponoviti proces naručivanja

U slučaju plaćanja e-bankingom i općom uplatnicom, ugovor se smatra sklopljenim u trenutku kada Prodavatelj zaprimi potvrdu da je iznos narudžbe uplaćen. Ukoliko je proizvod naručen, a kao način plaćanja je odabran e-banking ili opća uplatnica, Prodavatelj se obvezuje rezervirati proizvod na skladištu u trajanju od 3 radna dana, ne uključujući subotu. Nakon isteka 3 radna dana od primitka narudžbe, Prodavatelj ne jamči za raspoloživost proizvoda.

Plaćanje pouzećem vrši se isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

U slučaju da Kupac naruči robu pouzećem i odbije je primiti (materijalna oštećenja isključena), Prodavatelj ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.Idi na vrh Vrh